Lad os starte

NU

Krop

Følelse

Tanke

Bevidsthed

Jeg arbejder helhedsorienteret, og tager udgangspunkt i dig og dine konkrete udfordringer, og sammen udforsker vi hvor du kan begynde din rejse mod din vision og det liv du ønsker.  

 

Krop

Hvis vi ønsker at opnå tillid til os selv, og skabe vedvarende glæde og forandring, må vi først få kontrol over vores egne handlinger, impulser og vilje. Mange af vores beslutninger vedr. kost og motion bygger på en fortælling vi har om os selv, og en oplevelse af ikke at være opfyldt i livet. På den baggrund bliver det en ubevidst reaktiv tilstand der hviler an på vores hormonelle dopamin system. I den kultur vi er omgivet af, er det “hurtige sukker” så let tilgængeligt hele tiden. Det er derfor nemt at miste motivation for at skabe gode vaner der støtter vores drømme og ambitioner, for i stedet at falde i vaner af afhængighed og prokrastinering.  

Følelse

De fleste af vores beslutninger i løbet af en dag sker baseret på vores følelser og ubevidste fortællinger om os selv, som vi har dannet gennem vores omgivelser i barndommen og vores socialisering. Gennem gentagende og vedholdende at arbejde med at etablere nye vaner der støtter en ny fortælling kan forandringen finde sted.

Tanke

Vores tanker og den samtale vi har med os selv, skaber vores virkelighed, og de påvirker de fleste af de beslutninger og handlinger vi fortager os. Mange af vores tanker udspringer reaktivt af underbevidste følelser og fortællinger. 

For at ændre vores resultater må vi derfor begynde at have en ny samtale med os selv.

Bevidsthed

Bevidstheden er i helheden. Det er er feltet hvor alle potentielle virkeligheder og muligheder er til stede. I bevidstheden ligger vidnet til alle  oplevelser og perceptioner. Ved at kultivere udvidet bevidsthed kan vi erkende vores dybeste sandhed, og se det uendelige potentiale i den menneskelig oplevelse. Gennem bevidstheden kan vi danne os en oplevelse af livet præcis som det er, og danne os et billede af det ideal vi ønsker at tilblive.

Paradigme

Summen af vores ubevidste fortællinger, handlinger, følelser og tanker kaldes et paradigme. Det er altså det narrativ vi oprere vores liv under. Vores resultater, det liv vi lever og den virkelighed vi oplever bygger på de valg vi træffer og handlinger vi fortager os. Vores valg og beslutninger bygger overvejende på de ubevidste følelser der opstår i os. Vores følelser er basseret på den fortælling vi har om os selv. Det som møder os i verden, opleves i lyset af den fortælling vi bærer.

For at skabe nye resultater i vores liv må vi ændre vores paradigme. Nye resultater kommer når vi skaber nye tanker, nye følelser, nye handlinger, og nye fortællinger om os selv.

Hvad arbejder vi med?

Uanset hvad du har af mål, og gerne vil have mere af i dit liv, hjælper jeg dig med at skabe klarhed over dine strategier og vaner.

Jeg kan hjælpe dig med at få skabt en handleplan der passer til dig, så du kan overkomme de udfordringer der står i vejen for at du kan leve det liv du drømmer om.

Vi kigger på dine vaner inden for:

Jeg tilbyder første til session til 495,- 

Her er

Dine muligheder

Enkelt Session

Enkelt sessioner af 60 minutter, hvor vi løbende afstemmer dine behov og ønsker

Pris – 995,-

Første session 495,-.

5 Sessioner

Til dig der ønsker at gå mere i dybden med dit arbejde.

Pris – 4.800,-

Du har mulighed for at betale i 3 rater af 1600,-.

Levende Forløb

Dette 3 måneders forløb er til dig der ønsker en gennemgribende plan for forandring.

Pris – 13.700,-

Du har mulighed for at betale i 3 rater af 4.900,-.

Image by rawpixel.com on Freepik

Hvorfor skal du vælge Levende Coaching?

Du skal vælge Levende coaching hvis du ønsker

Er du klar til at leve dit fulde potentiale og gøre din vision levende?

Coaching

Navigation

Kontakt

Telefon: 61 74 20 67

E-mail: kontakt@levende.dk

Medier

Scroll to Top